Cluj Braga: 3-1 Maçın Özeti ve Golleri (21 Kasım 2012)

Cluj Braga: 3-1 Maçın Özeti ve Golleri izle...
Avrupa Manchester United Galatasaray 5 Aralık Manchester 


Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. hafta mücadelesinde Cluj, Braga'yı Rui Pedro'nun üç golüyle 3-1 mağlup etti. Braga'nın tek golü ise 17. dakikada Alan Da Costa Silva'dan geldi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı H Grubu'nda Romanya temsilcisi CFR Cluj sahasında Braga'yı mağlup ederek ümitlerini son maça taşıdı, Braga ise Avrupa'ya veda etti.

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın da yer aldığı H Grubu'nda 5. hafta maçında Romanya temsilcisi CFR Cluj ile Portekiz ekibi Braga karşı karşıya geldi. Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 3-1'lik skorla ev sahibi Cluj oldu.

İlk maçta Braga'da da rakibini 2 - 0 mağlup eden CFR Cluj'e 2. maçta da galibiyeti getiren golleri 7, 15 ve 33. dakikada Rui Pedro kaydetti. Braga'nın tek golü ise 17. dakikada Alan'dan geldi.

BRAGA'DAN FERREİRA KIRMIZI KART GÖRDÜ
Nefesleri kesen ilk 45 dakikada gelen goller sonucunda CFR Cluj son hafta öncesinde Pedro'nun harika performansıyla galibiyete ulaştı. Öte yandan karşılaşmanın 45. dakikasında Braga'da Douglaos Ferreira gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Rumen ekibi CFR Cluj, Portekiz temsilcisini mağlup ederek puanını 7'ye yükseltti ve umutlarını Old Trafford'a taşıdı. Braga ise 3 puanla son sırada kaldı ve son hafta öncesinde Avrupa'ya veda etti.

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda son hafta CFR Cluj, 5 Aralık tarihinde Manchester United ile deplasmanda karşılaşacak. Aynı gün Braga sahasında temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlayacak.


21 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı