Celtic - Juventus: 0-3 Maç Özeti

Celtic - Juventus: 0-3 Maç Özeti İzle... Juventus, çeyrek final kapısını araladı! Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesinde İtalyan ekibi, deplasmanda Glasgow Celtic'i 3-0 mağlup ederek çeyrek final için büyük avantaj sağladı.
Juventus Claudio Marchisio Celtic İtalya İtalyan 


Şampiyonlar Ligi 2. turunda Juventus, Glasgoz Celtic'e konuk oldu. İskoçya'daki mücadeleyi siyah-beyazlılar, Alessandro Matri, Claudio Marchisio ve Mirko Vucinic'in golleriyle 3-0 kazandı ve rövanş maçı öncesi avantajı eline geçirdi.

Karşılaşmaya Juventus hızlı başladı. İtalyan ekibi maçın henüz 3. dakikasında Alessandro Matri'nin golüyle 1-0 öne geçti. Geri kalan bölümde ev sahibi Celtic, beraberliği yakalamayınca ilk yarı siyah-beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarının ilk dakikalarında iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Karşılaşmanın son bölümünde oyuna ağırlığını koyan Juventus, 78. dakikada Claudio Marchisio ile skoru 2-0'a getirdi.

83. dakikada ise Karadağlı golcü Mirko Vucinic, skoru belirleyen golü kaydetti ve İskoçya'da oynanan karşılaşmayı İtalya ekibi, 3-0 kazandı. Bu sonuç ile büyük bir avantajı eline geçiren Juventus, çeyrek finalin kapısını araladı.

13 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı