Çaykur Rizespor'un kaptanı Ovacıklı: 'Kafamızı öne eğecek bir şey yok' - RİZE

Çaykur Rize spor'un kaptanı Ovacıklı: "Kafamızı öne eğecek bir şey yok" - RİZE - Çaykur Rize spor'da Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları - Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman - Çaykur Rize spor'un maç hazırlıkları - İdris Karali'nin forma imzalatması - Çaykur Rize spor'un takım kaptanı Orhan Ovacıklı'nın konuşması - 11 ay önce kan kanserine yakalanan İdris Karali'nin açıklaması"Kafamızı öne eğecek bir şey yok" - Çaykur Rize spor'un kaptanı Orhan Ovacıklı: - "Malatyaspor deplasmanında kazanarak galibiyet hasretine son vereceğimize inanıyorum"Moralimiz yerinde, kafamızı öne eğecek bir şey yok. Ligin daha başındayız.RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rize spor'un takım kaptanı Orhan Ovacıklı, Malatyaspor deplasmanında kazanarak galibiyet hasretine son vereceklerine inandığını söyledi.

Ovacıklı, Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, maçları, son dakikalarda yedikleri gollerle kaybettiklerini belirtti.
Bursaspor maçında sonuca gidemediklerini ifade eden Ovacıklı, "Henüz galibiyetle tanışamadık ama ligin daha başındayız. Makas daha çok açılmadı. Yeni Malatyaspor ile zor bir maç oynayacağız. Moralimiz yerinde, kafamızı öne eğecek bir şey yok. Ligin daha başındayız." dedi.
Ovacıklı, oyun olarak kendilerini geliştirdiklerini vurgulayarak, "Bireysel performansımız da ligin ilerlemesi ile daha yukarı çıkacaktır. Malatyaspor deplasmanında kazanarak galibiyet hasretine son vereceğimize inanıyorum." diye konuştu.
Her haftanın yeni bir şans olduğunun altını çizen deneyimli defans oyuncusu, şu değerlendirmede bulundu:"Her hafta yeni bir sınav. Biz her hafta en iyi şekilde hatalarımızdan ders alarak yeni maça hazırlanmak zorundayız. Takım olarak hatalarımızı konuşarak hazırlanmaya çalışıyoruz. Ben iyi olacağına inanıyorum. Karamsarlığa kapılacak bir tablomuz yok. Taraftarımızın bu sezon iç sahada bize inanılmaz desteği var. Kalabalık tribünler olunca nedense kazanamıyoruz. Böyle bir stresimiz oluştu. İnşallah onu da Yeni Malatyaspor maçının ardından Fenerbahçe maçı ile kazanıp kırmış oluruz."Yeşil - mavili ekip, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını teknik sorumlu Mehmet Ali Karaca yönetiminde sürdürdü.Antrenmana sakatlıktan çıkan Musa Çağıran da katıldı.
Yeşil mavili futbolcular koşunun ardından istasyon çalışması yaptı.Karadeniz ekibi Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çalışma ile devam edecek. - Kanser hastası taraftara destekBu arada yaklaşık 11 ay önce kan kanserine yakalanan İdris Karali antrenmanı izledi. Yeşil - mavili futbolcular idman öncesi Karali için Çaykur Rize spor forması imzaladı. Yarın tedavi için Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne yatacak olan Karali'ye futbolcular moral verdi.Karali, kendisine gösterilen yakın ilgiden memnun olduğunu dile getirirken, bütün taraftarlardan kanser hastalarına umut olmaları için bir tüp kan bağışında bulunmalarını istedi.
Hafta Sonu Akalan Alabalık Kan Kanseri Kan Bağışı 

19 Eylül 2018 Çarşamba günü yayınlandı