Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları - RİZE

- Çaykur Rize spor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları - Mehmet Cengiz Tesislerin'de gerçekleştirilen antrenman - Futbolculardan görüntüler - Çaykur Rize spor'un defans oyuncusu Montassar Talbi'nin konuşmasıÇaykur Rize spor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladıRİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Çaykur Rize spor, hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tam kadro olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı.Yaklaşık 1,5 saat süren idman, ilk 20 dakikanın ardından basına kapalı devam etti. Medyaya kapalı bölümde taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı kaydedildi.Çaykur Rize spor'un defans oyuncusu Montassar Talbi, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, alınan olumsuz sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine gidildiğini hatırlatarak, "Önceki hocamıza da teşekkür ediyorum. Çok iyi bir çalışma ortamımız vardı. Şimdi de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hocamızın taktik anlayışına uyum sağlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günler çok daha iyi olacak." ifadelerini kulladı.
Teknik Direktör 20 Dakika Rektör 

20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
27 Eylül 2018 Perşembe günü yayınlandı