Bursaspor Fenerbahçe: 2-3 Maçın Özeti

Fenerbahçe Bursaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Fenerbahçe'nin Bursaspor karşısında golleri Gökhan Gönül, Baroni ve Şener(K.K) kaydetti. Bursaspor'un Fenerbahçe karşısında golleri Pinto ve Gökhan Gönül(K.K) geldi. Fenerbahçe Bursaspor'u 3-2 mağlup ederek puanını 9 a yükseldi. Bursaspor Fenerbahçe maçı ATV'den canlı olarak yayınlandı. İşte Bursaspor Fenerbahçe: 2-3 Maçın Özeti ve Golleri...
İngiltere Cristian Baroni Barcelona Yunus Yıldırım Ziraat Türkiye Kupası 


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası ' nda yoluna kayıpsız devam ediyor. Beklenmedik anda Bursaspor ' un 2-1 gerisine düşen Sarı-Lacivertliler, 2 dakika içerisinde bulduğu gollerle mücadeleyi 3-2 kazanarak puanını 9 ' a çıkardı. Bir dakika, sadece 60 saniye deyip geçme! Bursa'da bu kadar kısa süre içinde işler tam tersine döndü. 79'da 2-1 yenik durumda olan Fenerbahçe, 80'de 3-2 öndeydi.

FENERBAHÇE-GÖZTEPESPOR: 4-0 MAÇ ÖZETİ




Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki günün ikinci maçında Bursaspor, Fenerbahçe ' yi konuk etti. Konuk ekip Fenerbahçe, mücadeleye oldukça tempolu ve etkili başladı.

7. dakikada Bursaspor atağında Musa'nın pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Batalla'nın sert vuruşunda top yandan az farkla auta çıktı.

9. Bursaspor atağında sağ kanattan hareketlenen Şener, topu penaltı noktasına doğru gönderdi. Batalla'nın kafa vuruşunda top direğin hemen yanından auta gitti.

10. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Sol kanattan kazanılan korner atışını kullanan Krasic, topu ön direğe ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Gökhan'ın vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.

14. dakikada Semih'in ara pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Gökhan'ın çaprazdan sert şutunda top, direğin dibinden auta çıktı.

36. dakikada Fenerbahçe net bir pozisyondan yararlanamadı. Mehmet'in ara pasıyla hareketlenen Krasic, kaleci Carson ile karşı karşıya kaldı. Krasic'in sert vuruşunda top, üstten auta gitti.

İlk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelenin ikinci devresi yoğun yağış altında oynandı. Fenerbahçe bu devreye kontrollü başladı. Bursaspor da rakibine oranla daha istekli başladı ve beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmeye çalıştı.

49. dakikada sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül ceza sahası içine ortasını yaptı. Top savunmadan sektikten sonra sağ çaprazda Milos Krasic topla buluştu. Krasiç sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak kaleci Carson üstüne gelen topu iki hamlede kontrol etti ve gole izin vermedi.

53. dakikada rakip yarı alanın ortasında topla buluşan Şener, topla ilerledikten sonra yerden sert bir şut çekti ancak top az farkla auta gitti.

59. dakikada Pinto, Bursaspor ' a beraberliği getiren golü Fenerbahçe ağlarına gönderdi. Ceza sahası dışında Musa Çağıran sol ayağıyla dönerek yerden vuruşunu yaptı. Direkten dönen top sonrasında Sebastian Pinto boş pozisyonda sağ ayağıyla vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi ve maçta skoru dengeledi. 1-1.

Beraberlik golünün ardından Aykut Kocaman, Sow ve Baroni ' yi oyuna alarak hücumdaki etkinliğini artırmaya çalıştı.

70. dakikada Bursaspor, Gökhan Gönül ' ün kendi kalesine attığı gol ile maçta 2-1 üstünlüğü yakaladı. Carson yaptığı degaj sonrasında Batuhan Altıntaş kafayla arkaya doğru indirdi. Gökhan Gönül, Mert ' e pas vermek isterken topu ağlara gönderdi.

72. dakikada Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahası içine ortasını yaptı. Altıpasın hemen gerisinde Moussa Sow çok uygun durumda estetik bir vuruş yapmak isterken topu ıskaladı ve sonrasında savumada Şener Özbayraklı topu uzaklaştırdı.

75. dakikada hakem Yunus Yıldırım, Ertuğrul Sağlam ' ı tribüne gönderdi.

Fenerbahçe Sow ' un golü ile 79. dakikada beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Dirk Kuyt, penaltı noktasına doğru yerden pasını gönderdi.Topun gelişine vuran Sow, topu kaleci Carson ' a nişanladı ama defansa çarpan top ağlarla buluştu ve skora denge geldi.

Bu golün hemen ardından Fenerbahçe, Cristian Baroni ' nin golü ile 3-2 üstünlüğü yakaladı. Sağ kanattan Sow ' un pasını Bursaspor defansı uzaklaştıramadı. Baroni ' nin önüne düşen topa düzgün bir vuruş yapan Brezilyalı futbolcu 80. dakikada skoru 3-2 ' ye getirdi.

85. dakikada orta sahada aldığı topla rakip ceza alanına yönelen Musa Çağıran, ceza alanı önünden mükemmel bir şut çekti ancak top az farkla auta gitti.

Kalan dakikalarda iki takımda başka gol bulamadı ve mücadele 3-2 Fenerbahçe ' nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla Fenerbahçe puanını 9 ' a yükseltirken, Bursaspor 3 puanda kaldı.

TARAFTARDAN TEPKİ
Bursasporlu taraftarlar, maçın son bölümlerinde art arda gelen 2 golün ardından yönetim aleyhine tezahürat yapmaya başladı.

N'diaye'nin İngiltere 1. Ligi (Premier League) takımlarından Sunderland'a verilmesine de tepki gösteren yeşil beyazlı taraftarlar, ' Yönetim uyuma, futbolcu satsana ' , ' Yönetim uyuma, Batalla'yı satsana ' , ' Yönetim istifa ' diye tezahürat yaptı.

17 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı