Bursaspor, Antalyaspor Maçına Bilendi

Bursasporlu futbolcular Scott Carson ve İsmail Haktan Odabaşı, Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında oynanacak Medicalpark Antalyaspor maçının önemini bildiklerini söyledi.
Odabaşı Sivasspor Spor Toto Türkiye Kupası Antalyaspor 


Tecrübeli futbolcu Scott Carson ve genç oyuncu İsmail Haktan Odabaşı, Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçını değerlendiren Carson, ' Gerçekten çok önemli iki maç oynayacağız. Takım olarak bu maçların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. İşi son maça bırakıp Gaziantep ile final maçı oynamak istemiyoruz. Antalya'da kazanıp son maçı daha kolay hale getirmek istiyoruz. İki maçtan da iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum ' dedi.

' SİVAS İLE RÖVANŞ MAÇINA ÇIKACAĞIZ '

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakipleri Sivasspor'u değerlendiren Carson, ' Öncelikle şunu unutmamak lazım. Sivasspor bizi iki maçta da yendi. Bu açıdan zor bir karşılaşma. Bu ayrıca bizim için rövanş fırsatı. Takım olarak herkes kendine çok güveniyor. Sivas'ı eleyip bir üst tura çıkacağımızdan kimsenin şüphesi yok ' diye konuştu.

' MUSLERA, VOLKAN, TOLGA VE RÜŞTÜ EN İYİ KALECİLER '

Başarılı kaleci basın mensubunun, 'Türkiye'de beğendiğin kaleci var mı? Sen kendini nerede görüyorsun?' sorusuna, ' Muslara ve Volkan ikisi de çok iyi kaleci. Ben Tolga'yı da dahil etmek istiyorum. Kendilerine karşı oynadığım ve gördüğüm maçlarda bunların üçü de iyi kaleci. Seçim yapmak istersem ayrım yapamam. Rüştü efsane bir kaleci. Dört kaleci Türkiye'de ki en iyi kaleciler durumunda. Ben de kendi açımdan baktığım zaman onları değerlendiririm ama kendimle ilgili yorum yapmam zor. Bu dört kaleciden aşağıda olduğumu düşünmüyorum. Onlarla birlikle olmak benim için ayrıcalık ' cevabını verdi.

İSMAİL HAKTAN: ' İKİ MAÇI ALIP HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ '

Ligde son haftalarda iyi puan almalarının her şeyi değiştirdiğini söyleyen genç futbolcu İsmail Haktan Odabaşı ise, ' Medical Park Antalyaspor'un bulunduğu konum itibari ile kazanması gereken bir maç. Biz de iki maçı alıp hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Puan kaybettiğimiz takdirde hedefimizden uzaklaşabiliriz. O zaman geriye Türkiye Kupası kalıyor. İnşallah ilk 8'de kalırız. Türkiye Kupası'nı da Bursa'ya getiririz. Ben bir şampiyonluk yaşadım ve Türkiye Kupası'nı kazanmayı çok istiyorum ' şeklinde konuştu.

29 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı