Boluspor play-off maçına odaklandı

- Antrenmandan detaylar, - Kulüp başkanı Çarıkcı'nın açıklaması - Play - off karşılaşmasının ilk maçını deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacak olan kırmızı - beyazlı ekip, çalışmalara başladı - Kulüp başkanı Çarıkcı:"Amacımız, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçından iyi bir skor ile ayrılmak ve salı günüde Bolu 'da, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünü yenerek, finale kalmak istiyoruz."BOLU (AA) - Play - off karşılaşmasının ilk maçında deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacak olan Bolu spor, çalışmalara başladıPlay - off karşılaşmasının ilkini 11 Mayıs Cuma günü deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü oynayacak olan Bolu spor, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kulüp tesislerinde teknik direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde antrenman yaptı. Isınma koşusunun ardından 5+2 çalışması yapan ekip, daha sonra taktik ve teknik çalışma yaptı. Bolu spor kulüp başkanı Necip Çarıkcı, kent merkezinde bir otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, cumartesi günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan Denizlispor maçının play off karşılaşmasında oynanacak olan rakibi belirlediğini, ilk etapta rakiplerinin Büyükşehir Belediye Erzurumspor iken maçın son dakikasında atılan bir gol ile Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olduğunu hatırlattı.Çarıkcı, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nü tanıdıklarını ve dost bir kulüp olduğunu, önemli olanın bu maçların dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesi olduğunu ifade etti.
Bolu spor'un 2 yıldır play offlara kaldığını vurgulayan Çarıkcı, "Takımımız ayrıca 3 yıldır da play off potasında yer alıyor. Bu sezonda ligde 60 puan aldık. Bu puan Bolu spor tarihinin en yüksek puanı. İlk defada az gol yiyen bir takımız." diye konuştu.
Çarıkcı, ligin ilk 9 maçından sonra teknik direktör Sait Karafırtınalar ile birlikte yollarına devam ettiklerini belirterek, "Bu sezonda Bolu spor müthiş bir başarı yakaladı. Başta teknik kadro, futbolcular ve yönetim kurulumuz. Keşke play oflflara kalmasaydık, keşke iki hafta önce şampiyon olsaydık. Bolu spor bu sene bu çok hak etti. Artık play oflardatyız. Cuma akşamı saat 21.00'de Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile maçımız var. Bolu 'nun enafından, işadamlarından bir tek şey istiyoruz, taraftarımız ile Gaziantep'e bekliyoruz. Oynayacağımız bu maçta 550 yada bin taraftarımız olursa bize güç ve değer katar. Bütün hakımızı, esnafımızı ve taraftarımızı Gaziantepspor maçına davet ediyoruz. Amacımız, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçından iyi bir skor ile ayrılmak ve salı günüde Bolu 'da Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü yenerek, finale kalmak istiyoruz." dedi.

Teknik Direktör Şampiyon İşadamları Kulüp Başkanı Basın Mensupları 

7 Mayıs 2018 Pazartesi günü yayınlandı