Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkcı: 'Futbolculardaki inancı ve ışığı gördüm' - BOLU

Bolu spor Kulübü Başkanı Çarıkcı: "Futbolculardaki inancı ve ışığı gördüm" - BOLU - Futbolcuların takım otobüsüne binmesi - Otobüsün taraftarlar tarafından uğurlanması - Bolu spor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı'nın açıklaması"Futbolculardaki inancı ve ışığı gördüm" - Bolu spor Kulübü Başkanı Çarıkcı:"Gazişehir Gaziantep maçından iyi bir sonuçla dönerek salı günü oynayacağımız maçla da finale kalmak istiyoruz"BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Bolu spor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı, play - off yarı finalinde yarın Gazişehir Gaziantep'le deplasmanda yapacakları ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

Play - off yarı final ilk maçında Gazişehir Gaziantep'e konuk olacak Bolu spor'un takım kafilesi, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kulüp tesislerinden yola çıktı.Kulüp binası önünde basın mensuplarına açıklamada bulunan Çarıkcı, maç için yaptıkları toplantıda, şampiyonluk ve primle ilgili görüştüklerini kaydetti.
"Futbolculardaki inancı ve ışığı gördüm." diyen Çarıkcı, "Futbolcuların inancı muhteşem şu anda. Gazişehir Gaziantep maçından iyi bir sonuçla dönerek salı günü oynayacağımız maçla da finale kalmak istiyoruz." ifadesini kullandı.Çarıkcı, çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Geçen sezon oynayan futbolculardan bu sezonun mukayesesini yapmalarını istedim. Bu senenin daha heyecanlı olduğunu söylediler. Her şey güzel gidiyor. Eksik bıraktığımız bir şey de yok. Bu maça Bolu spor'a gönül vermiş herkes geliyor. İnşallah Gazişehir Gaziantep maçından puan ya da puanlarla Bolu 'ya avantajlı döneriz." şeklinde konuştu.

Toplantı Şampiyon Kulüp Başkanı Takım Otobüsü Basın Mensupları 

10 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı