Boluspor - Kardemir Karabükspor maçının ardından - BOLU

- Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü İlhan Özer'in açıklaması - Bolu spor teknik direktörü Orhan Kaynak'ın açıklamasıMaçın ardından - Bolu spor Teknik Direktörü Orhan Kaynak: - "Futbola, rakibe saygı adına maçın başında ciddiye aldığımız bir karşılaşmada ilk yarıda attığımız 4 golle galip geldiğimiz için mutluyum. Söylenecek çok fazla bir şey yok" - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer: - "Ligin tamamlanmasına 6 hafta var. Artık bu süreçte çocukların gelişimini tamamlamak için mücadele edeceğiz"BOLU (AA) - Spor Toto 1. Ligin 28. haftasında Kardemir Karabükspor'u kendi sahasında 4 - 0 yenen Bolu spor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, "Futbola, rakibe saygı adına maçın başında ciddiye aldığımız bir karşılaşmada ilk yarıda attığımız 4 golle galip geldiğimiz için mutluyum. Söylenecek çok fazla bir şey yok." dedi.
Kaynak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Karabükspor'un karşısında herkesin kazandığını ancak 2 maçta da berabere kalarak can yaktığını anımsatarak, maça bunu bilerek hazırlandıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor'un genç bir takım olduğuna vurgu yapan Kaynak, "Futbola, rakibe saygı adına maçın başında ciddiye aldığımız bir karşılaşmada ilk yarıda attığımız 4 golle galip geldiğimiz için mutluyum. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Önümüzdeki hafta Denizli deplasmanı var. Ona da bugünden itibaren hazırlanmaya başlayacağız." dedi.
- Kardemir Karabükspor cephesiKardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer ise Bolu spor'un fiziksel olarak kendilerinden daha etkili bir takım olduğuna değinerek, "Bunun da farkındaydık. Sadece handikapımız, salı günü içeride bir maç oynamıştık, orada iyi veriler geldi ama korkumuz 3 gün sonra bir maç oynamaktı." şeklinde konuştu.
Kendi takımlarının çok genç olduğunu vurgulayan Özer, şunları kaydetti:"Arkadaşlarımızın genç olmasından dolayı top bizdeyken tercih hatalarından, merkeze oynadığımız baskıda kullanamadığımız toplar var. 3'üncü dakikada gol yedik. Moral motivasyon da kalmadı ama ikinci yarı maçın 0 - 0 olduğunu düşünerek daha cesaretli olmamız gerektiğini anlattık. Ellerinden gelenleri yaptılar. Ligin tamamlanmasına 6 hafta var. Artık bu süreçte çocukların gelişimini tamamlamak için mücadele edeceğiz." ifadesini kullandı.
Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı Cesar Rektör 

6 Nisan 2019 Cumartesi günü yayınlandı