Bir tek Sneijder ayağa kalkmadı

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Florya'ya giderek futbolcularla tek tek el sıkıştı.
Hamza Hamzaoğlu Dünya Kupası Wesley Sneijder 2014 Dünya Kupası Abdurrahim Albayrak 


Soyunma odasında gerçekleşen tanışma anında ise tüm futbolcular Hamza Hamzaoğlu'nu ayakta karşılarken bir tek Wesley Sneijder yerinden kımıldamadı.

Sneijder ayağa kalkmadan oturduğu yerden yeni hocasının elini sıktı. Sneijder'in Hamza Hamzaoğlu'nun hemen arkasından gelen Abdurrahim Albayrak'la el sıkışığı esnada ayağa kalktığı görüntü ise dikkatlerden kaçmadı.

NE OLMUŞTU?

Hamza Hamzaoğlu, Hollanda ile Meksika arasında oynanan 2014 Dünya Kupası maçını yorumlarken Wesley Sneijder'in 'Türk futbolcular pas yaparken çok düşünüyor' açıklamalarını değerlendirmiş ve şunları söylemişti:

'Tabii ki Hollanda'nın alt yapısı hepimiz tarafından biliniyor, ekol oldular. Yıllardan beri de futbolcu ihraç ediyorlar dünyaya. Bizim oyuncularımız belki onlar kadar teknik anlamda yeterli olmayabilir. Yani bu söyledikleri eğitim anlamında yeterli olmayabilir ama bizim oyuncularımızın en azından aldığı parayı hak eden bir davranışları var. Bunu unutmamak lazım. Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar ve bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla para veriliyor ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yerine getiriyorlar mı? Bunu da onların düşünmesi lazım. Galatasaray 'da Hollanda'daki kadar koşuyor mu acaba? Yani burada koşuyor, adam kovalıyor, basıyor, pres yapıyor, savunmaya geliyor. Ama Galatasaray'da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Yani bunları da düşünmek lazım konuşurken. Her şey bu kadar basit değil.'

Hamza Hamzaoğlu Hakkında
Futbolculuk kariyeri Kulüp kariyeri Futbola İzmir'de 1988 yılında başladı. 1991 yılında İzmirspor'dan Galatasaray'a geldi. 1993 ve 1994'te şampiyon olan Galatasaray takımında yer aldı. Galatasaray'da takımla başarıdan başarıya koşan Hamza Hamzaoğlu, 1996 yılında Galatasaray'dan ayrılıp İstanbulspor'a gitti. Burada 2000 yılına kadar oynadı. 2000 yılında Siirt Jetpaspor'a transfer oldu. 2002-2003 yılında Konyaspor'a transfer oldu ve şampiyon olarak...
devamı
3 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı