Beşiktaş Wolfsburg: 0-2 Maçın Özeti (Hazırlık Maçı 07 Ocak 2013)

Beşiktaş Wolfsburg: 0-2 Maçın Özeti ve Golleri İzle... Beşiktaş, Antalya'daki hazırlık maçında Wolfsburg'a 2-0'lık skorla boyun eğdi. Beşiktaş, hazırlık kampını geçirdiği Antalya'da düzenlenen Tuttur Cup maçında, Wolfburg'a 2-0 mağlup oldu. Wolfsburg'un golleri Olic (18) ve Fagner (67)'den geldi.
Filip Holosko Beşiktaş Wolfsburg 


Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, burada katıldığı Tuttur Cup'ın ilk maçında Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile karşılaştı.

Mardan Stadı'nda oynanan maça yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkan Beşiktaş'ta Muhammed Demirci, Batuhan Karadeniz, Erkan Kaş, Hasan Türk gibi isimler ilk 11'de forma giydi. Maçın ilk yarısında yeteri kadar üretken olamayan siyah-beyazlı takım, 18. dakikada Olic'in attığı golle yenik duruma düştü. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirledi.

İkinci yarıda Oğuzhan Özyakup, Uğur Boral, Necip Uysal ve Filip Holosko gibi isimler oyuna dahil olsa da, bu kez 68. dakikada Fagner sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Maçın geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca Wolfsburg sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş 9 Ocak'ta Werder Bremen - Trabzonspor maçının mağlubu ile üçüncülük maçına çıkacak.






7 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı