Beşiktaş ve Fenerbahçe CAS'ta savunma yapacak

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi, Beşiktaş'ın UEFA ile olan duruşmasının bugün, Fenerbahçe'nin ise 21 ve 22 Ağustos'ta yapılacağını duyurdu
Spor Tahkim Mahkemesi Beşiktaş Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi Fenerbahçe 


Beşiktaş ve F.Bahçe ' nin CAS ' taki duruşmaları bugün Lozan ' da başlıyor. Kartal bugün CAS ' ın Lozan ' da bulunan Bethusy şatosundaki merkez binasında saat 09.30 ' da, F.Bahçe de yarın sabah bolca tanıkla savunma verecek. UEFA Tahkim Kurulu ' nca şike yaptığı iddiasıyla tedbir amaçlı 1 yıl Avrupa kupalarından men edilen Beşiktaş ' ı duruşmalı toplantıda avukat yönetici Melih Sami Esen temsil edecek.

KARTAL ' IN ŞAHİDİ ETİK KURULU

Duruşmaya, Etik Kurulu Başkanı Prof.Dr.Oğuz Altay, Burak Öder ve Mertay Kugay ile Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve avukatları katılacak. Federasyon yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu da tele-konferans sistemi ile şahitlik yapacak. F.Bahçe ise 50 ' si şahit, 20 ' si avukat olmak üzere Başkan Aziz Yıldırım eşliğinde 70 kişilik bir heyetle Lozan ' a çıkartma yapacak.

FB 28 AĞUSTOS BJK 30 AĞUSTOS

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) dün resmi sitesinden F.Bahçe ve Beşiktaş dosyalarının tarihlerini bir kez daha açıkladı. Beşiktaş ' ın duruşması bugün bitecek. F.Bahçe içinse çarşamba ve perşembe günü duruşma yapılacak. CAS, F.Bahçe hakkındaki kararını 28, Beşiktaş hakkındaki kararını da 30 Ağustos ' ta açıklayacak.

HEM PORTO HAKİMİ HEM ALMAN DOKTOR

F.Bahçe CAS hakimi olarak Alman Ulrich Haas ' ı atadı. F.Bahçe ' nin Alman avukatı Dirk Reiner Martens ' in seçtiği Haas ' ın Sarı-Lacivertli kulüple ilgili de Porto kararına paralel bir karar vermesi umut ediliyor. UEFA ise Haas ' ın karşısına Portekizli Rui Botica Santos ' u çıkardı. Beşiktaş ' ın hakimi Alman hukuk doktoru Schimke Martin olacak. Martin ' e karşılık UEFA ' ya İsrailli Barak Efraim hakimlik yapacak.
20 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı