Bayern Münih - Arsenal: 0-2 Maç Özeti

Bayern Münih - Arsenal: 0-2 Maç Özeti ve Golleri İzle... Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih 3-1'in rövanşında Arsenal'e 2-0 mağlup olmasına rağmen çeyrek finale yükselen taraf oldu. Arsenal'e galibiyeti getiren golleri, 3. dakikada Oliver Giroud ve 85. dakikada Laurent Koscielny kaydetti.
Uefa Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Arsenal 


Maç golle başladı ve Arsenal, 3. dakikada Giroud ile 1-0 öne geçti. Golden sonra Bayern Münih, etkili ataklar gerçekleştirdi fakat aradığı golü bulamayınca Arsenal ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Bayern Münih, 2. yarının büyük bir bölümünde topa sahip olan taraftı fakat 85. dakikada Koscielny'nin attığı kafa golü bir anda durumu 2-0'a getirdi. Bu gol İngiliz taraftarları heyecanlandırsada Münih, süprize izin vermedi ve çeyrek finale yükselen ekip oldu.

Arsenal Kazandı Fakat Bayern Tur Atladı

Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Alman devi Bayern Münih ile İngiliz temsilcisi Arsenal 3-1'in rövanşında karşı karşıya geldi. Arsenal sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmasına rağmen Bayern Münih turu atlayan taraf oldu.

Karşılaşmada Arsenal'e galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Olivier Giroud ve 85. dakikada Koscielny atarken bu gol İngiliz ekibinin tur atlamasına yetmedi ve böylelikle Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline hiç bir İngiliz takımı yükselememiş oldu.

14 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı