Bayatspor İle Neyren Gökçelerspor Maçında Kavga

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde oynanan 1. Amatör küme maçında iki takımın futbolcuları tekme tokat kavga etti. Polis kavga eden futbolcuları güçlükle ayırabildi.
Amatör Küme Amatör 


Ereğli ilçesi Beyçayır stadında 1. Amatör Küme takımlarından Bayatspor ile Neyren Gökçelerspor karşı karşıya geldi. Bayatspor ile Neyren Gökçelerspor arasındaki karşılaşma 2-2 devam ederken 75. dakikada Bayatspor ' dan Oktay ile Neyren Gökçelerspor'dan Doğan girdikleri ikili mücadele sonrasında tartışmaya başladılar. Maçın hakemi Neyren Gökçelerspor'dan Doğan'a küfür ettiği gerekçesi ile kırmızı kart göstererek, oyundan attı. Doğan'ın gördüğü kırmızı kart sonrası saha içerisi bir anda karıştı. Önce tartışmaya başlayan futbolcular daha sonra tekme tokat kavga etti. Kavgaya teknik heyette katılınca saha içerisindeki olaylar bir anda büyüdü. Saha kenarındaki polis ekipleri kavgayı ayırmakta zorlanınca stada takviye polis ekipleri çağrıldı. Çok sayıda polisin gelmesi ile kavga sona erdirildi.

Polis kavgaya karışan bazı futbolcular ile teknik ekipten bazı isimleri ifadelerini almak üzere emniyete götürdü.

Çıkan olaylar nedeniyle maçın hakemi Neyren Gökçelerspor'dan 3, Bayatspor'dan da 1 futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Maçın son 25 dakikasında başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi. Polis çıkan olayla ilgili soruşturma başlattı.
17 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı