Barcelona Malaga: 2-2 Maçının Özeti ve Golleri

Barcelona Malaga: 2-2 Maçının Özeti ve Golleri İzle... Kral Kupası'nda Barcelona, Malaga ile 2-2 berabere kaldı. Uzun süre karşılaşmayı önde götüren Barça, 10 kişi olan rakibi karşısında son dakikalardaki gole engel olamayınca avantajını yitirdi. İspanya'da Kral Kupası Çeyrek Final ilk maçında Barcelona Nou Camp'ta Malaga ile berabere kaldı: 2-2.
Barcelona Real Zaragoza Kral Kupası Trabzonspor Getafe 


Konuk ekip Iturra ile 25 ' te öne geçti. Bu gole 29 ' da Messi, bir dakika sonra da Puyol ile karşılık veren Barcelona 2-1 ' lik üstünlüğü yakaladı. 75. dakikada Morreal ' in atılmasıyla 10 kişi kalan Malaga buna rağmen Camaho ' nun 89. dakikada attığı golle sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı. Diğer maçta ise Real Zaragoza ile Sevilla golsüz berabere kaldı. Bu maçların rövanşı haftaya oynanacak.

Karşılaşmaya etkili başlamasına rağmen üstünlüğü getirecek golü bulamayan Barcelona, 25. dakikada golü kalesinde gördü. Iturra'nun golüyle konuk takım skorda 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Malaga'nın gol sevinci fazla sürmedi. Barcelona iki dakika içerisinde önce eşitliği sağladı, ardından da öne geçti. 29. dakikada Messi, 30'da da Carles Puyol Malaga kalecisi Kameni'yi mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Barcelona üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda Barcelona'nın temposu düşerken, Malaga oyuncu değişikliklerinin ardından toparlandı.

Karşılaşmanın 75. dakikasında Nacho Monreal kırmızı kart gördü ve Malaga kalan dakikaları 10 kişi oynadı.

Karşılaşmanın son dakikalarında ise konuk ekip skorda eşitliği sağladı. Kullanılan duran topta Camacho arka direkte topu filelerle buluşturdu ve skor 2-2'ye geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi ve Malaga avantajlı bir skorla evine döndü.


17 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı