Bakan Kasapoğlu : Gençliğimiz geleceği inşa edecek - İSTANBUL

- Programdan detaylar - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun konuşması - TBMM 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman'ın konuşması"Gençliğimiz geleceği inşa edecek" - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu:"Dünyanın gelişimine ayak uyduramayanlar, bayrak yarışında geride kalmaya mahkum oluyorlar. Bilim, sanat, kültür ve sporla gelişen gençliğimiz geleceği inşa edecek" - "Bilginin üretildiği üniversitelerimizin dünyanın en iyi okulları olarak anılması hepimizin en büyük arzusudur"İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Dünyanın gelişimine ayak uyduramayanlar bayrak yarışında geride kalmaya mahkum oluyorlar. Bilim, sanat, kültür ve sporla gelişen gençliğimiz geleceği inşa edecek." dedi.
Bakan Kasapoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesinin Florya Halit Aydın Yerleşkesi'ndeki 2018 - 2019 akademik yılı açılış törenine, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'la katıldı.
İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli'nin açılış konuşmasıyla başlayan törende Geçlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yeni akademik yılın hayırlı olmasını diledi.
Yarış Açılış Töreni Bayrak Yarışı Kullar 

24 Ekim 2018 Çarşamba günü yayınlandı