Atletico Madrid-Celta Vigo: 2-1 Maç Özeti

Atletico Madrid Celta Vigo: 2-1 Maç Özeti ve Golleri... La Liga'nın 8. haftasında formda Atletico Madrid, evinde konuk ettiği Celta Vigo'yu 2-1 mağlup etti. Arda Turan'ın forma giydiği Atletico Madrid, Celta Vigo'yu 2-1 yenerek 8'de 8 yaptı.
Maç Özeti Celta Vigo Arda Turan Atletico Madrid 


La Liga'nın sekizinci haftasında lider Atletico Madrid, evinde konuk ettiği Celta Vigo'yu 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayıp goller bulmak isteyen ev sahibi, Celta Vigo'nun kapalı savunmasını aşmakta zorluk çekti. Karşılaşmanın 26. dakikasında Filipe Luis yerde kalınca maçın hakemi Alberto Undiano Mallenco, beyaz noktayı gösterdi. Topun başına gelen golcü oyuncu Diego Costa, penaltı atışından yararlanamadı.

Kaçan penaltının ardından baskıyı daha da arttıran Atletico, 42. dakikada penaltıyı gole çeviremeyen golcüsü Diego Costa ile golü bularak soyunma odasına önde girdi. Durağan başlıyan ikinci yarıda, savunmanın arkasına çok iyi bir koşu yapan Diego Costa, şık vuruşla Celta kalecisi Rodríguez Oterino'nun bacaklarının arasından topu yuvarlayarak skoru 62. dakikada 2-0'a taşıdı.

Atletico Madrid'in ikinci golünden hemen sonra yarı alanda daha çok gözüken Celta, 71. dakikada Nolito ile skoru 2-1'e getirdi. Bu golden hemen sonra beraberlik sayısı için gelen Celta, pozisyonları değerlendiremeyince kazanan taraf Atletico Madrid oldu.

Lejyonerimiz Arda Turan ilk 11'de başladığı karşılaşmada 73. dakikada yerini Rodriguez'e bıraktı. Bu galibiyetle atletico Madrid ligde 8'de 8 yaparak liderliği Barcelona ile paylaşırken, Celta Vigo 6 puanda kaldı ve düşme potasına doğru sürüklendi.
7 Ekim 2013 Pazartesi günü yayınlandı