Arsenal Fenerbahçe Maçı Star Tv Canlı Seyret

Star Tv canlı izle. Arsenal Fenerbahçe Maçı Star Tv Canlı Seyret. Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? Emirates Stadyumu'ndaki zorlu Arsenal - Fenerbahçe maçı 27 Ağustos salı saat 21.45'te başlayacak ve STAR TV'den şifresiz yayınlanacak.
Uefa Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Arsenal Star Tv 


Fenerbahçe tur için Arsenal karşısına çıkıyor. Şampiyonlar Ligi play off turu maçının ilk karşılaşmasında Fenerbahçe Arsenal'e kendi evinde 3-0 boyun eğmişti. Fenerbahçe, 3-0 kaybettiği ilk maçın ardından Arsenal'den rövanşı almaya gidiyor. Arsenal-Fenerbahçe karşılaşması 27 Ağustos salı günü oynanacak. Arsenal-Fenerbahçe maçını İspanya Futbol Federasyonundan hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek. 21.45'te başlayacak karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.

ARSENAL FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

MUHTEMEL İLK 11'LER


Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Walcott, Ramsey, Cazorla, Podolski, Giroud
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Kadlec, Meireles, Kuyt, Selçuk, Alper, Sow, Emenike

YANAL: ' HİÇBİR SONUÇ SÜRPRİZ OLMAZ '

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal karşısında yarın kendilerini zor bir maçın beklediğini belirterek, ' Ama biz de Fenerbahçe'yiz. Hiçbir sonuç Fenerbahçe için sürpriz olmaz ' dedi. Maçın oynanacağı Emirates Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Yanal, Londra ekibinin iyi organize olmuş, uzun zamandır çalışan, oturmuş bir kadroya sahip bir takım olduğunu ifade ederek, ' Ama biz de Fenerbahçeyiz. Hiçbir sonuç Fenerbahçe için sürpriz olmaz. Yarın bizi tabii ki zor bir maç bekliyor. Fenerbahçe olarak büyük bir takımız, büyük bir camiaya sahibiz, büyük taraftarımız var. Dünyanın en önemli taraftar kitlelerinden birine sahibiz ' diye konuştu.

VOLKAN KALEYE DÖNECEK


Teknik direktör Yanal, Arsenal maçındaki kaleci tercihiyle ilgili bir soruya, ' Türkiye'nin en iyi 4 kalecisi bizde, hatta Avrupa'da şanslı takımlardan bir tanesiyiz, 4 kalecimiz de çok iyi. Bunlardan bir tanesi Kayseri'de oynuyor, üç tanesi bizde, hepsi genç. Volkan için de genç demek gerekiyor çünkü 30 yaş bir kaleci için çok önemli, olgun bir yaş. Bu dört kaleciye sahip olmak bizim için çok çok büyük bir avantaj ' yanıtını verdi.

' AMACIMIZ KAZANMAK '


Fenerbahçeli futbolcu Webo, büyük bir rakibe karşı mücadele edeceklerini belirterek, ' Amacımız kazanmak, çünkü Fenerbahçe büyük bir takım. Fenerbahçe her ne şartlarda olursa olsun, sahaya çıktığı zaman kazanmak için çıkacaktır. Biz de kazanmak için, bunun gerekliliklerini yarın sahada yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız ' dedi. Fenerbahçe'nin neler yapabileceğini Arsenal karşısında sahada göstermek istediklerini kaydeden Webo, geçen hafta oynanan maçı ' kaza ' olarak nitelendirdi.

27 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı