Arda Turan'dan milli takım açıklaması

A Milli Takım'ın ve Barcelona'nın yıldızı mili gururumuz Arda Turan, Beyaz Futbol'a konuk oldu. Arda Turan, milli takımdan İspanya'daki futbol hayatına dair soruları yanıtladı.
Hakan Çalhanoğlu Hırvatistan Milli Takım Arda Turan Beyaz Futbol 


Arda Turan milli takıma alınmaması konusunda polemik yaratılmaması gerektiğini söylerken, alınmamasını hocasının tercihi olarak değerlendirdi.

Arda Turan olaylarla ilgili şu ifadeleri kullandı;

GEL DERLER GELİRİZ

Bize gel derler geliriz git derler gideriz. Ağzımdan milli takıma çağroılmadım diye bir ifade çıkamamıştır zaten söylemem de. Başka ifadelerle ilgili konuştum.

AÇIKLAYACAK BİR ŞEY YOK

Bana açıkla açıkla diyorlar. Açıklayacak bir şey yok. Hocam bizi almadı o kadar. Başka bir şey varsa hocamız açıklar. Ne açıklayım. Arda Ondan mı çekiniyorsun bundan mı? ben kimden çekineceğim. Ama saygıda kusur etmiyorum. Böyle şeyler olur biter ama önemli olan milli takım.

BİR BUÇUK MAÇLIK HATRIM YOK MU?

Türk halkına kısaca bir şey söylemek istiyorum. Bazı insanlarda bir buçuk maçlık hatrım yok muydu? Bir Hırvatistan bir İspanya maçının ilk yarısı kadar hatrım yok muydu? merak ediyorum. Size ne kadar kötü maç oynadım. Ben her maçta iyi oynamaya çalıştım. Şunu anlatmaya çalışıyorum yarın Emre Mor olacak öbür gün Hakan Çalhanoğlu olacak. Değerlerinize sahip çıkın.
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
9 Ekim 2016 Pazar günü yayınlandı