Antalyaspor'da altyapı Sedat Karabük'e emanet - ANTALYA

- Servet Çavuyoğlu ile Sedat Karabük'ün yerlerine oturması - Antalya spor Kulübü Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu'nun konuşmaı - Antalya spor'da Altyapı Futbol Direktörü Sedat Karabük'ün konuşması - Karabük ile Çavuşoğlu'nun imza pozu vermesi ANTALYA (AA) - Antalya spor'da altyapı futbol direktörlüğüne Sedat Karabük getirildi.
Daha önce Antalya spor'da futbol direktörlüğü görevinde bulunan Karabük, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, kırmızı - beyazlı kulübe geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.
Antalya spor'da güzel günler geçirdiğini anlatan Karabük, Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk ile görüşmesinde heyecanlandığını, kendisine yapılan teklifi, karşılığını düşünmeden kabul ettiğini bildirdi.Hedeflerine değinen Karabük, " Antalya spor'un üç yıl sonra hem profesyonel, hem kurumsal bir yapıya kavuşacağına inanıyorum. Üç sene sonra doğru yerlere geleceğimize inanıyorum. Antalya dünya şehri, kulübünün de dünya kulübü olması lazım. Bunu yakalamamız zor değil." dedi.
Karabük, futbolda yetenek avcılığı ve akademiye önem veren hiçbir kulübün kaybetmediğini vurguladı.Futbolda bunun örneklerinin çok olduğunu anlatan Karabük, Antalya spor'da futbol eğitimine önem vereceklerini, oyuncu taramasının da çok profesyonelce yapılması gerektiğine işaret etti.Karabük, altyapıdan gelen, Antalya spor kültürü ve aidiyet duygusu güçlü, kaliteli, yetenekli oyuncularla kırmızı - beyazlıların her yıl Avrupa kupalarına giden bir kulüp olacağını vurguladı. Antalya spor Kulübü Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu ise "Futbol direktörü görev tanımı içerisinde akademiyi ve oyuncu tarama departmanını direkt hocamıza bağladık. İnşallah önümüzdeki dönemde de kurumsallaşmış, yapılanmasını tamamlamış, uzun vadeli çalışmayı prensip edinmiş Antalya spor Akademisi ve oyuncu tarama ekibini oluşturacağız." açıklamasını yaptı.Sedat Karabük, üç yıllık sözleşme imzaladı.
İmza Töreni Bild Allah Rektör 

18 Ekim 2018 Perşembe günü yayınlandı