Akın Çorap Giresunspor-Gaziantepspor maçının ardından - GİRESUN

- Akın Çorap Giresun spor - Gaziantepspor maçının ardından - Akın Çorap Giresun spor Teknik Direktörü Metin Diyadin'in açıklaması - Gaziantepspor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu'nun açıklamasıMaçın ardından - Akın Çorap Giresun spor Teknik Direktörü Diyadin:"Maçta 10 kişi kalmamıza rağmen yine de kazanmayı başardık" - Gaziantepspor Teknik Direktörü Özsoylu:"Bu takımı ikinci yarıda daha iyi seviyelere getireceğiz"GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 17. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 2 - 0 mağlup eden Akın Çorap Giresun spor'un teknik direktörü Metin Diyadin, maçta 10 kişi kalmalarına rağmen yine de kazanmayı başardıklarını söyledi.

Diyadin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, gol yollarında yaşadıkları sıkıntının Gaziantepspor maçında da ortaya çıktığını belirterek, "Maçta 10 kişi kalmamıza rağmen yine de kazanmayı başardık. Kağıt üzerinde bu tip maçlar rahat geçer gibi görünür ama gol bulamadığınız zaman zorlaşıyor, ilk yarı itibarıyla öyle de oldu. Bu tür maçlar ciddiye alınmalı, aldık da zaten." dedi.
Diyadin, gol kaçırma hastalıkları olduğunu dile getirerek, "10 kişiyle de galip gelmek güzel." diye konuştu.
Aldıkları galibiyetle puanlarını 30'a çıkardıklarını ve bunun kendileri açısından iyi olduğunu kaydeden Diyadin, şunları söyledi:"Sezon başından beri bu ligleri takip eden herkesin takdir ettiği bir takımız. Bu ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Biz sadece skor yönünde sıkıntı yaşadık. 5 - 6 puan kaybımız var. Yine hakem hatalarından 3 - 5 puanımız da öyle gitti. Netice itibarıyla 30 puanla ilk yarıyı tamamladık. En maksimum bir üst lige çıkma adına puan 34'tür."Diyadin, ilk yarıda oyuncuların gayreti, çabası ve oynadıkları futboldan memnun olduğunu belirterek, "Sadece zaman zaman dile getirdim skor üretmede sıkıntımız oldu. Onunda devre arası gereği yapılır. İlk yarıyı iyi bitirdiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı. - Gaziantepspor cephesiGaziantepspor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu ise karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Futbolcuların ellerinden geleni yaptıklarına işaret eden Özsoylu, "Bu takımı ikinci yarıda daha iyi seviyelere getireceğiz." diye konuştu.
Özsoylu, Giresun spor'u tebrik ederek, "İlk yarıda bir gol kaçırdık, o gol olsaydı maçın şekli değişirdi. Bireysel hatalardan gol yedik. Onlara da kızamıyorum genç çocuklar. İyi yerlere geleceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Hastalık Devre Arası Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı 

22 Aralık 2017 Cuma günü yayınlandı