Ahmet Nur Çebi: Quaresma İşediyse Terbisezlik Yapmıştır

Quaerasma 'nın bir kulüp çalışanının üzerine işediği hakkındaki iddiaları üzerine konuşan Çebi şunları söyledi:
Ricardo Quaresma Ozan İpek 


BÖYLE BİR ŞEY VARSA TERBİYESİZDİR
Quaerasma ile dedikoduları bende duydum. Söylenenleri yapmışsa Quaerasma terbiyesizdir. Quaerasma çalışanın üzerine işemiş ve onlara cinsel organını göstermişse terbiyesizdir. Ferrarinin maç sattığını duydum Duymaya gerek yok, Fener maçında hepimiz gördük. Ozan İpek ile anlaşamadık ve transferinden vazgeçtik.

QUAERASMA 'DAN ANINDA YANIT
Ahmet Nur Çebi 'nin şok sözleri üzerine Quaerasma, tercümanı aracılığıyla iddialara yanıt verdi. Quaerasma a 'nın tercümanı Tuğkan Keçecioğlu canlı yayına bağlanarak iddialara yanıt verdi. Quaerasma 'yla telefonla görüştüğü ifade eden Keçecioğlu, futbolcunun kendisine böyle bir şeyin olmasının mümkünü olmadığını ve iddiaları yalanladığını söyledi. Quaerasma iddialara şu şekilde yanıt verdi:

KİMSENİN ÜZERİNE TUVALETİMİ YAPMADIM
Benim bir çocuğum var, benim bir eşim var. Kimseye bu şekilde davranmam. Kimsenin üzerine tuvaletimi yapmadım. Bu yalan bir şey. Bu yalan olayın bu şekilde buralara gelmesi bile üzücü. Eğer böyle bir şey söyleniyorsa, bunun bir kanıtı olması gerekir. Böyle bir şeyi çıkaranla da benim yüzleşeceğim yer de mahkemelerdir.

BEYAZ GAZETE
22 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı