Ahmet Çakar'ın yeni imajı sosyal medyayı salladı

Mersin İdmanyurdu maçında Servet Çetin'le gerilim yaşayan G.Saray'ın yıldız futbolcusu Hollandalı Wesley Sneijder'in Servet Çetin'e eliyle cinsel organını tutarak bir şeyler söylediği ortaya çıktı.
Derin Futbol Servet Çetin Mersin İdmanyurdu Haydar Dümen Wesley Sneijder 


Bu görüntüler tartışma konusu olurken Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol program, o şok görüntüleri cinsellik uzmanı Haydar Dümen'e sordu. Dr. Haydar Dümen, Sneijder'in hareketinde suç unsuru olmadığını ifade ederken ' Bunda bir şey yok ' dedi.

SAÇINDAN SAKALINDAN UTAN HAYDAR DÜMEN
Röportajın ekrana gelmesinin ardından ise yorumcu Ahmet Çakar, Haydar Dümen'e ateş püskürdü.Çakar ' Haydar Dümen kendisinden utanmalıdır. Haydar Dümen saçından, başında, bıyıklarından utanmalıdır. 3 gün içinde o saçlar kesilecek. ' dedi.



Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
23 Aralık 2014 Salı günü yayınlandı