Ahmet Çakar'dan 'kaşar hakem' eleştirisi

Fenerbahçe'nin Karabükspor maçını 5-0 kazanmasının ardından, penaltı pozisyonu tartışma konusu oldu.
Bülent Yıldırım Fırat Aydınus Ahmet Çakar Fenerbahçe Beyaz Futbol 


Penaltı, pozisyonun penaltı olmadığını söyleyen Çakar, özellikle geçen hafta Konyaspor maçını yöneten Bülent Yıldırım'ı ve bu hafta Karabükspor'un maçını yöneten Fırat Aydınus'u yerden yere vurdu.

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından sonra bu iki hakemin Fenerbahçe lehine kararlar verdiğini belirten eski hakem Çakar ' Kaşar hakemler Aziz Yıldırım'ı kurtardı' ifadelerini kullandı.


KAŞAR HAKEMLER FENERBAHÇE'Yİ YARIŞIN İÇİNE SOKTU

Hakemleri Aziz Yıldırım'ın kullandığı terimlerle eleştiren ünlü yorumcu çakar 'Geçen hafta cumartesi günü Aziz Başkan oldukça sert olan ifadeler kullandı. Pazartesi akşamı Ali Koç maçın başlaması 10 ya da 15 dakika kala adaylığını açıkladı. Ve Fenerbahçe için bir takım Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım istifa, bir kısım Aziz Başkan devam etsin böyle başladı Konya maçı. Önce Konya maçı arkasında bu maç. Bülent Yıldırım ve Fırat Aydınus ikisi de bu laf Aziz Yıldırım'a aittir, ikisi de 'kaşar hakem' statüsündedir. Kaşar hakem deneyimli, tecrübeli, ağabey konumundaki hakem demektir. Kaşar hakemler Aziz Yıldırım'ı ipten aldı. Kaşar Hakemler Fenerbahçe'yi lig yarışının içine soktu.' diye konuştu.
Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
31 Ekim 2016 Pazartesi günü yayınlandı