A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep'te

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Mini Futbol Şenliği'ne katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çocukların sevgi seli ile karşılandı.Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Gaziantep Üniversitesi Stadyumu'nda düzenlenen ' Mini futbol Şenliği ' ne katıldı. Burada çocukların sevgi seliyle karşılanan teknik direktör Avcı çocuklarla yakından ilgilendi. FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası maskotu Kanki ile stadyuma giren teknik direktör Avcı, saha içinde etkinlik yapan çocukları izledi. Saha içinde maç yapan, şut çalışması ve pas çalışması yapan çocukları izleyen teknik direktör Avcı çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Avcı, çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından stadyumdan ayrıldı.
Dünya Kupası Milli Takım Futbol Sporu 20 Yaş Altı Dünya Kupası Abdullah Avcı 


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, 23 Nisan ' da sosyal kültürel aktiviteleri sporla birleştirdiklerini belirterek, “Biz her türlü kutlama programlarını kapsam genişletmesi yaparak sporla sanatla zenginleştiriyoruz. 23 Nisan belediyemiz tarafından bir gün olarak kutlanmıyor. Nisan ayı içerisinde farlı alanlarda çocukların içinde bulunduğu önemli etkinlikler düzenliyoruz. Tabi konu mini futbol olunca yaptığımız etkinlikte çocuk sayısına baktığımızda çok değerli olarak kabul edildi. Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da bu etkinliği ziyaret etmek istedi. Buraya gelerek bizlere onur verdi. Etkinliğe katılan çocuklarımız milli takım teknik direktörünü karşılarında görünce büyük bir mutluluk yaşadılar” dedi.

Daire Başkanı Marangoz düzenlenen etkinliğe 36 okuldan 750 öğrencinin katıldığını belirterek bu tür etkinliklerin Nisan ayı boyunca devam edeceğini hatırlattı.

17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı