Yıldırım, seçim çalışmalarını STK ziyaretleri ile sürdürdü

Başkan adayı Yıldırım’ın STK’larla bir araya gelmesi
Başkan Adayı Kanaat Önderleri Yerel Seçimler Genel Kurul Yerel Seçim 

-Yıldırım’ın konuşmalarından görüntü
-Yıldırım’ın vatandaşlarla selamlaşması

( İSTANBUL )- Yıldırım, güne Alevi Bektaşi Kanaat Önderleri ile kahvaltı yaparak başladı- Yıldırım, STK’ları ziyaret ederek, yerel seçimlerde destek istedi İSTANBUL

- AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet. Güne Alevi Bektaşi kanaat önderleri ile kahvaltı yaparak başlayan Yıldırım, daha sonra dernekleri ziyaret etti. Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Pazar gününün büyük bir çoğunluğunu STK’lara ayırdı. Yıldırım, önce Alevi Bektaşi kanaat önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada programa katılanları dinleyen Yıldırım, yöneltilen soruları yanıtladı. Daha sonra Sivas Koyulhisar Kurşunlu Köyü Derneği’ne geçen başkan adayı Yıldırım, burada genel kurula katıldı.
Burada da bir süre kalan Yıldırım, dernek üyeleri ile sohbet etti. Yıldırım buradaki programının ardından Ordu Mesudiye Akkırık Mahalle Derneği’ne geçti. Günün çoğunu STK’lara ayıran Yıldırım, ziyaretleri esnasında hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a hem de kendisine yerel seçimlerde destek için oy istedi.
24 Şubat 2019 Pazar günü yayınlandı