TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Bayburt Kültür ve Yardım Derneğinin olağanüstü genel kuruluna katıldı

Ziyaretten görüntü
Samimiyet Fedakarlık Genel Kurul Yaşlı Adam Kışla 

-Vatandaşların coşkulu karşılaması
-Yaşlı adamın sarılması
-Binali Yıldırım konuşması
-Detaylar

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı.
TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ı dernek yönetimi ve üyelerinin kapıda karşıladı. Salona giriş yapan Binali Yıldırım yoğun ilgi görürken, dernek üyeleri uzun süre ayakta alkışladı. Binali Yıldırım, salon girişinde samimiyetle yaklaş yaşlı adamla kucaklaştı. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Olağanüstü Genel Kurulunda konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “Bayburtlu ister de hayır diyebilir miyiz? Ne diyor halk ozanımız. ‘Bir yanım Erzincan benden Bayburtlu.’ Bayburt, Rus işgaline karşı Kop’ta geçilmez demiş ve orada onları durdurmuş. Ama şimdi Kop geçiliyor. 6 bin metrelik iki tane tünelle geçiliyor. Sandık kurulmuş, oylar atılmış, böyle sandıklar kurulacak. 31 Mart’ta kurulacak seçimde Bayburt ne diyor. Dernek kurmak sorumluluk duygusu, memlekete sahip çıkma sevdasıdır. Bayburtlular sahip çıktınız ve bugünlere taşıdınız. Bu yaptığın işi çok anlamlı buluyorum. Bunlar para kazandırmaz. Dernekçilik fedakarlık demektir, dernekçilik bir menfaat kapısı demek değildir. Bayburt her zaman bizim yüzümüzü güldürdü, bayrağımızı indirmedi, ezanlarımızı dindirmedi” diye konuştu.

20 Ocak 2019 Pazar günü yayınlandı