Tayyar: Ak Parti koalisyona girmemeli

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Son Söz programında koalisyon arayışlarını değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti'nin iktidardan gitmesi için bir araya gelenlerin, şimdi de koalisyon için bir araya gelmeleri gerektiğini belirterek, “'AK Parti' gitsin diye yırtındılar, şimdi koalisyondan kaçmak için yırtınıyorlar! Bu nasıl iştir? Ey CHP, MHP, HDP buyurun er meydanına. CHP-MHP-HDP koalisyonu kurulmalı, asgari ücret ve emekli maaşı gibi ortak vaatleri tutmalı! Seçime Ak Parti ve 'Diğerleri' olarak girildi. Diğerleri 292 Milletvekili çıkardı. Hükümeti onlar kursun. ” ifadelerini kullandı.
Son Söz Şamil Tayyar Ak Parti Beyaz Tv Milletvekili 


AK PARTİ'Yİ KOALİSYONA BÜROKRASİ ZORLAYACAK

Tayyar sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Koalisyonun bir çözüm olmadığını toplumun anlayabilmesi için erken seçime gidilmeli. Koalisyonun içinde hangi partiler olursa olsun sürdürülebilir değildir. Ak Parti'yi koalisyona bürokrasi ve bakanlık bekleyenler zorlayacaktır. Ak Parti koalisyon yaparsa, vizyonel görüşlerimiz ve paralel yapıyla mücadelemiz rafa kalkar.

MİLLET ŞEFKAT TOKATI ATACAKTI, OSMANLI TOKATI OLDU

Milletin Ak Parti'ye bir mesaj vermek istediğini kaydeden Tayyar 'Halk ayar vermek istedi. Şefkat tokatı atacaktı; fakat Osmanlı tokatı oldu. Elinin ayarı kaçtı ama sonuçtan da memnun değil.' diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI, KILIÇDAROĞLU'NUN ELİNDEN TUTUP...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi yaptığı açıklamalara da göndermede bulunan Şamil Tayyar 'Cumhurbaşkanımız Hükümeti kurma görevini Kılıçdaroğlu'na verirse, Saraya girince Kılıçdaroğlu'na tuvaletleri göstermesi lazım.' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE
Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
10 Haziran 2015 Çarşamba günü yayınlandı