Selahattin Demirtaş'tan Kadir İnanır açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, NTV canlı yayınında konuştu. Demirtaş'a yöneltilen bir soru da Kadir İnanır'la ilgili oldu.
Selahattin Demirtaş Hdp Kadir İnanır 


'PARTİMİZİN ÇİZGİSİNİ DESTEKLİYOR'
Kadir İnanır'la görüştüklerini belirten Demirtaş, “Türkiye'deki barış meselesine son zamanlarda kafa yoran açıklamalarıyla destek olan bir çaba içerisinde. Akil İnsanlar heyetinde de iyi bir çalışma yürütmüştü. Kendisini partimizde görmekten mutluluk duyacağımızı belirttik ama şu an ciddi de olmasa bir sağlık sorunu var. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Partimizin barışa ve kardeşliğe dayalı çizgisini çok önemsediğini ve bu çizgiyi desteklediğini ifade etti.” dedi.

'GELECEK İNŞALLAH'
Demirtaş, “O zaman bir destek gelecek?” sorusuna ise “Gelecek inşallah. Kadir Bey gibi çok değerli isimler bu çizgiye destek sunacaklar. İnanıyorum ki bu sinerji her yerde etkisini gösterecek.” Cevabını verdi.
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
Kadir İnanır Hakkında
İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümü’nü bitirdi. 1969 yılında katıldığı bir yarışmada 1.lik ödülü alan ardından çeşitli foto-romanlarda oynayan İnanır, buradan da sinemaya geçiş yaptı. İlk filmi olan “Son Yedi Adım Sonra”da yer aldıktan kısa bir süre sonra, başrollerde oynamaya başladı. Toplam 182 sinema filminde ve 7 televizyon dizisinde rol alan İ...
devamı
4 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı