Rasim Ozan'dan müthiş Recep Akdağ iddiası

Kabinede revizyonun ardından Beyaz Tv ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı,eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile ilgili müthiş bir iddia ortaya attı.
Recep Akdağ Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv Sağlık Bakanı 


Recep Akdağ hakkında''Belli bir cemaati,belli bir hemşehrilik bağıyla çok kadrolaştı.''ifadelerini her Ankara'ya gittiğinde duyduğunu söyleyen Ozan ''Bunu bizzat başka bakanlardan ve Ak Parti'nin üst düzey yetkililerinden duydum.Ak Parti'nin başarısında Recep Akdağ faktörü önemlidir.Ben hep sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaşması,fakir fukaranın gidip en güzel hastanelerde tedavi edilebilmesi çok iyi oldu diye Recep Akdağ'ı överdim;ama bi de derlerdi böyle bir şey var 'Başbakan ondan memnun değil'denilirdi.''diye konuştu.

''Türkiye'de maalesef hemşericilik,mezhepcilik,cemaatcilik var,bu bizim hastalığımız''diyen Kütahyalı ''Türk siyasetinin yanlış bir hastalığı;ama artık galat-ı meşru olmuş.Garip bir durum.''dedi.


Recep Akdağ Hakkında
Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Aynı fakültede çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında uzman oldu. Bir yıl süreyle Londra'da kan hastalıkları üzerine çalıştı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı, Satınalma Komisyonu Başkanlığı ve Tıp Dergisi Editör Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinde Müdür Yardımcı...
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
26 Ocak 2013 Cumartesi günü yayınlandı