Öznur Çalık'tan Haluk Koç'a torpil listesi yanıtı

Beyaz Tv'de 'Erkan Tan'la Tartışıyorum' programına konuk olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Yüce Divan Öznur Çalık Genel Başkan Yardımcısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 


4 eski bakan için Genel Kurul'da yapılan Yüce Divan oylamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Çalık, şu ifadeleri kullandı:

MAÇ BİTTİ... GEÇMİŞ OLSUN

Red kararını her halükarda bunu gündemimizden çıkarmamızı çok net bir şekilde ortaya çıkarmıştır. Bizim mecliste bununla ilgili sorun varsa şayet, 276 oyu çok rahatlıkla muhalefet bulabilirdi ama bulamadılar. Geçmiş olsun. Maç bitti, yeni maça bakıyoruz. Bizim hedefimiz şimdi genel seçimler.' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un açıkladığı torpil listesiyle ilgili, bir izleyiciden gelen soru üzerine ise Çalık şu sözleri söyledi;

SÜLALESİNİ SSK'YA ALDIRMIŞ SEN ONA BAK!

Bunu öne süren Haluk Koç'un partisinin genel başkanına dönüp bakması lazım. Eski Sıkıntılı Sağlık İşleri Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı adamlara dönüp bir bakmak lazım. Kendi yeğeninden sülalesine kadar herkesi kamuya SKK'ya alan bir genel başkanın var olduğu Haluk Koç'a sormak lazım. 'Sizin 10 yaşında oğlunu SSK'lı hale getiren bir genel başkanınız var. Senin bunları söyleyebilmek için öncelikle CHP Genel Başkanı'nın bunları arındırılması lazım.

BEYAZ GAZETE
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
23 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı