Osman Gökçek, AK Parti'den aday adayı

7 Haziran 2015'de yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti'de bugün sona erecek olan aday adaylığı başvuruları hızlandı.
Ak Parti Milletvekilliği Seçimleri Osman Gökçek 


Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, başvuru yapan isimler arasında yer aldı. Gökçek, Ankara'dan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Lise yıllarından bu yana siyasi partilerin gençlik kollarında çeşitli vazifeler alarak Türk gençliğine hizmet eden Osman Gökçek, millete hizmet için bir adım daha attı. Osman Gökçek, çok uzun süredir çeşitli sivil toplum örgütlerine liderlik ederek 10 binden fazla gence eğitim ve sosyal alanlarda destek oldu. Gökçek, Türk gençliğini temsilen Avrupa ve Türki Cumhuriyetler ile önemli temeslarda bulundu.

Başvuru ardından Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden kısa bir açıklama yapan Gökçek, “AK Parti İl Başkanımız sayın Nedim Yamalı'ya Ankara 1. bölge milletvekilliği aday adaylığı için başvurumu yaptım. Ben milletimize hizmet etmek için bu göreve talip oldum. ALLAH (C.C.) yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.
Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
20 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı