Mustafa Sarıgül Resmen CHPde

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye katıldığını ilan etti.
Chp Adnan Keskin Mustafa Sarıgül Genel Başkan Yardımcısı 



Keskin, '' Biz yaşadığımız olumsuzlukları, insanımız için elimizin tersiyle iterek, barış içinde aydınlık bir Türkiye adına elimizin tersiyle itmeye mecburuz, mahkumuz. Hiçbirimiz bir diğerini öteleştirme hakkına sahip değiliz. Tam tersine bu zorba, haramzede iktidardan kurtulmak için birbirimizi sevmeye saymaya mecburuz. Bu neticeye ulaşmak için bir yıldız gibi parlayan Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye, yuvasına dönme kararını kutlamaya geldik '' dedi.

Keskin'in ardından konuşan Sarıgül, Keskin'in ardından mikrofonu eline alan Sarıgül, ' Barış için, demokrasi için, Türkiye'nin geleceği için bizi onurlandıran CHP'nin temel direği Adnan Keskin'i saygı ve sevgiyle bir kez daha selamlıyoruz. Şişli'den İstanbul'umuza hiçbir siyasi parti gözetmeksizin yurttaşlarımızın yüzde 50'sini değil, Rabb'im izin verirse Adnan Keskin ile birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yurttaşlarımızın yüzde 100'ünü kucaklayacağız.Tüm Türkiye'ye kucaklamaya geldik '' şeklinde konuştu.

Adnan Keskin Hakkında
Adnan Keskin, 9 Ocak 1942'de Denizli Çivril'in Ömerli köyünde doğdu. Babasının adı Sadettin, annesinin adı Emine'dir. Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. 2007-2010 yılları arasında Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 16 (5), 18, 19 ve 20. Dönemlerde Denizli Milletvekili seçildi. 52. Hükümette Bayındırlık ve İskân Bakanlığı yaptı. 24. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri...
devamı
31 Ekim 2013 Perşembe günü yayınlandı