Mustafa Sarıgül'e CHP Rozeti Takıldı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e bugün Ankara'da CHP rozeti ve üyelik kartı verildi. Ankara'daki törende konuşan Sarıgül, ' Genel başkanıma İstanbul'un anahtarını getireceğim ' dedi.
Şişli Belediye Başkanı Belediye Başkanı Türkiye Değişim Hareketi Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu 


Yeniden CHP üyesi olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, taraftarlarıyla Ankara'ya çıkarma yaptı.

Sarıgül'ün CHP'ye üye olduğu törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ' Beraber olacağız beraber yürüyeceğiz. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Türkiye'yi aydınlığa çıkarmak için birlikte hareket etmek gerekiyor. Türkiye Değişim Hareketi'nin Ankara'ya gelişi gücümüzü pekiştirecektir. Siyaset umut üzerine yapılır. '

Ankara'da CHP önünde bekleyen kalabalıkla ilgili konuşan Mustafa Sarıgül, ''TDH hareketi olarak 40 bin kişi örgütlü olarak buraya geldik. Ankara'dan gelecek CHP'li kardeşlerimiz hariç'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün öğle saatlerinde Mustafa Sarıgül'e parti rozetini taktı ve üyelik kartını verdi.


Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
9 Kasım 2013 Cumartesi günü yayınlandı