Murat Aydın’ın markette “Vergi Dairesi” şakası çalışanları şaşkına çevirdi

Caddede yaşlı çiftle konuşması
Başkan Adayı Market Yaşlı Çift Nostalji Irak 

-Vatandaşlarla tokalaşması
-Sohbet etmesi
-Esnafları ziyaret etmesi
-Markette çalışanlara yaptığı şaka
-Çiçekçide orkide çiçeği satın alması
-İş yerlerini ziyaret etmesi

( İSTANBUL )- Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Otağtepe ve Dörtyol’da esnafları ziyaret etti- Vatandaşlarla sohbet eden Aydın, seçimlerde destek sözü istedi İSTANBUL

- AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Kavacık semtinin Otağtepe ve Dörtyol mevkilerindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Seçimlerde destek sözü alan Aydın’ın girdiği bir markette, “Vergi Dairesi’nden geliyoruz” demesi üzerine çalışanlar bir anlık şaşkınlık yaşadı. 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Kavacık semtinin Otağtepe ve Dörtyol mevkiilerinde esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Aydın, seçimlerde destek sözü istedi. Ziyaretler kapsamında cadde üzerinde yürüyen Başkan adayı Aydın, yaşlı bir çifti görünce hemen yanlarına gitti. Çiftle bir süre sohbet eden ardından yol kenarında çalışan bir kalaycıyla konuştu.
Kasabından restoranını, kafeteryasından çiçekçisini gezmedik yer bırakmayan Aydın, vatandaşların güvenini kazandı. Aydın “Vergi dairesinden geliyoruz” dedi, çalışanlar şaşkınlık yaşadı Başkan adayı Aydın, samimi ve güler yüzle çalışmalarına devam ettiği esnada cadde üzerinde faaliyet gösteren bir markete girdi. Direkt olarak kasaya yönelen Aydın’ın “Vergi dairesinden geliyoruz” dediği çalışan şaşkınlık yaşadı. Genç kız, “Ben burada yeniyim” diyerek sorumlusunu çağırdı. Bir süre sonra gelen sorumluya da aynı cümleyi kullanan Aydın’ın şakası, bir partilinin “Belediye başkan adayımız” demesi üzerine ortaya çıktı. Markette çalışanlarla ve müşterilerle bir süre sohbet eden Aydın daha sonra caddeye çıkarak ziyaretlerine devam etti. Çiçekçinin oğluna “orkide çiçeği” hediye etti Marketten bir kadının işlettiği çiçekçiye giren Başkan adayı Aydın, kadınla sohbet ettikten sonra kaç çocuğu olduğunu sordu. Daha sonra işyerindeki çiçeklere bakan Aydın, beğendiği “orkide” çiçeklerinden birini satın alarak kadının oğlu Mert’e hediye etti. Bu güzel ve ince hediyesi karşısında kadın Aydın’a teşekkür ederek, hediye edilen çiçeği oğluna götürmek üzere hazırladı. Kadına işinde kolaylık dileyen Aydın ardından nostaljik aletlerle müzik çalınan bir kuaföre girdi. Burada tıraş olanlara “sıhhatler” dileyen Murat Aydın, girdiği bir fırında da çocuklarla şakalaştı. Aydın ziyaretlerinin ardından semtten ayrıldı.
24 Şubat 2019 Pazar günü yayınlandı