MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ege illeri tanıtım günlerinde mesir macunu dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı 6. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri ' nde Manisa ' dan gelen mesir macunlarını havaya atarak vatandaşlara dağıttı. Ebru yapan Bahçeli, daha sonra kendisine hediye edilen tesbihi kısa süreliğine çekerek korumalarına verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Vural Ruhsar Demirel Devlet Bahçeli Mehteran Takımı 


MHP Genel Başkanı Bahçeli, Atatürk Kültür Merkezi ' nde düzenlenen 6. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Nazilli Mehteran Takımı ' nın gösterisini izleyen Bahçeli, tanıtım günlerindeki stantları tek tek gezdi. Vatandaşlarla sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Bahçeli, bir stantta Ebru yapan bayanın gösterisini de izledi. Ebru yapımına ortak olan Bahçeli daha sonra Efe Çizmenin kuyruğunu saydı. 7 kuyruklu çizmenin kaliteli bir çizme olduğunu söyleyen Bahçeli, kendisinin de çizmeye merakı olduğunu ve giydiğini ifade etti.
Efelerin gösterisini de izleyen Bahçeli, Manisa ' dan gelen mesir macunlarını hava atarak ' şifa olsun ' dedi. Bahçeli ' nin mesir macunlarını hava atması ile birlikte vatandaşlar macunu kapmak için birbiri ile yarıştı.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bahçeli ' ye 6. Ege illeri Türkiye Tanıtım Günleri ' nde Grup Başkanvekili Oktay Vural ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel de eşlik etti.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı