Koray Aydın: Uysal koyun gibi onay veremeyiz!

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın,Devlet Bahçeli'nin kongrede yaptığı konuşmasının hakaretler içerdiğini belirtirken 'Uysal koyun gibi bu sözlere onay veremeyiz' diye konuştu.
Cnntürk Koray Aydın Mhp Kongresi Devlet Bahçeli Milletvekili 


''Ben hareketin bir neferiyim. Ben siyasetin emekçisiyim. Ben MHP'nin gençlik kollarından geliyorum ve siyasetin her basamağını tırmandım.''diyen Aydın ''Dolayısıyla MHP'nin kök değerlerine bağlı bir insanım. Ben bu söylemleri kongre yarışı içerisinde kazanmaya yönelik sözlü üslup olarak bakıp cevap vermeye çalışmıyorum. Ama biz bu ifadeleri ne kendimize ne de bize destek verenlere yakıştıramayız. Bunu kabul edemeyiz. Uysal koyun gibi bu sözlere onay veremeyiz.'' ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
5 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı