Koray Aydın:Kaset mağdurları büyük bedel ödedi

MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın,MHP kongresi öncesinde Cnn Türk ekranlarında yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programının konuğu oldu. Ahmet Hakan'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Aydın,MHP'de yaşanan kaset meselesine de değinerek 'Kaset mağdurları büyük bedel ödedi' dedi.
Koray Aydın Mhp Tarafsız Bölge Kaset Komplosu Devlet Bahçeli 


MHP'deki kaset olayının Türk siyaset hayatında dönüm noktası olduğunu söyleyen MHP'li Aydın ''Düşünün bir seçime gidiyorsunuz;Türkiye'nin önemli bir partisinin,önemli kişileriyle ilgili kasetler yayınlanıyor.Belli ki bu örgüt işi yani planlı bir iş.Bu bir kişinin tek başına yapabileceği bir iş değil.Bunun arkasında bir güç var,bir merkez var.Aynı şey daha sonra diğer muhalefet partisinin lideri için de yapılmış.Aralarında biraz zaman var;ama peş peşe oluyor.Bu akla çok şey getirmiyor mu? Hep muhalefet partilerine oluyor.''dedi.

KASET MAĞDURLARI AĞIR BEDEL ÖDEDİ

Kaset olaylarının arkasında Ak Parti'nin olduğunu iddia eden ve Devlet Bahçeli'nin olayın üstüne gitmediğini,olayı unutturmaya terk ettiğini belirten Aydın ''Ben olsaydım bu işin üstüne giderdim,unutturmam.Bu arkadaşlarımız çok ağır bedeller ödediler,onlar için kolay mı?Bu işin mağduru onlar.Sıkıntıyı onlar çekti.Her biri aileleriyle,çevreleriyle büyük problemler yaşadılar.Tam tersine bu tezgahı kuranın,bu işi planlayanın üzerine giderek,bu arkadaşlarımızın mağduriyetini giderecek bir şeyler yapmak gerekiyordu'' ifadelerini kullandı.


Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
1 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı