Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş'ı Çabuk Unuttu

Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk televizyonunda Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Başbakan'ın kabine revizyonunu açıklamasının ardından, yeni kabine üyelerine yönelik görüşlerini belirtti. Kılıçdaroğlu'nun yeni İçişleri Bakanı Efkan Ala ile ilgili sözleri dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş transferinin ardından Efkan Ala ile ilgili yaptığı çelişkili yorumlar programa damgasını vurdu.
Mansur Yavaş İçişleri Bakanı Belediye Başkanlığı Tarafsız Bölge Kemal Kılıçdaroğlu 


EFKAN ALA'YI AK PARTİLİ VEKİLLER SORGULASIN
Yeni kabineyi değerlendiren Kılıçdaroğlu, Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı'na atanmasına tepki gösterdi.
Efkan Ala'nın Başbakanlık Müsteşarı olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu “O kadar parlamenter içinde içişleri bakanı olacak bir kişi yok mu siz Başbakanlık Müsteşarı'nı oraya getiriyorsunuz? Ak Partili vekiller bunu sorgulamalı” dedi.

ADAMA SORARLAR KILIÇDAROĞLU
Twitter kullanıcıları ise Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP'nin Ankara'ya ülkücü Mansur Yavaş'ı aday göstermesini hatırlatırken “Ak Parti Efkan Ala'nın dışında içeriden bakan olmaz mıydı? Ak Partili vekiller bunu sorgulamalı.” Kılıçdaroğlu'na soruyoruz “CHP'de adam mı kalmadı da Mansur Yavaş'ı aday gösterdin. Önce kendine bak KILIÇDAROĞLU” diyerek tepkilerini dile getirdi.


Mansur Yavaş Hakkında
Mansur Yavaş (23 Mayıs 1955; Beypazarı, Ankara), Türk avukat, siyasetçi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı. 1999-2009 yılları arasında Beypazarı Belediye Başkanlığı yapmıştır. 2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak katıldığı 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Mansur Yavaş, Ahmet Sadık Yavaş ve Havva Yavaş'ın çocuğu olara...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
26 Aralık 2013 Perşembe günü yayınlandı