İmamdan 'CHP ve DSP birleşsin' duası

Eski başbakanlardan Bülent Ecevit, vefatının 8'nci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
Masum Türker Chp Dsp Kemal Kılıçdaroğlu 


Ecevit'in vefatının 8. yıl dönümü dolayısıyla Devlet Mezarlığı'nda DSP'nin gerçekleştireceği anma programı daha önce olmasına karşın, CHP heyetinin de mezarlığa geleceğinin öğrenilmesi üzerine, DSP Genel Başkanı Masum Türker ve beraberindekiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bekledi. CHP heyetinin de katılımıyla gerçekleştirilen programda, Kılıçdaroğlu ve Türker, Ecevit'in mezarına birer çelenk koydu ve dua etti.

Öte yandan Ecevit'in mezarı başındaki anma törenine imamın duası damga vurdu. DSP Genel Başkanı Masum Türker ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törende imam dua üslubuyla iki partiye 'birleşin' mesajı verdi. Hoca duasını 'Saygılarımı sunuyorum... El Fatiha...' diye bitirdi.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
5 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı