Hüseyin Gülerce: Türkiye 40 Senedir Yalnızlaştırılıyor

Gazeteci-yazar Hüseyin Gülerce Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Hüseyin Gülerce Dış Politika Ak Parti Kıbrıs Barış Harekatı Beyaz Tv 


Türkiye 'nin dış politikada yalnızlaştığını iddia eden Gülerce, “Başta Sayın Kılıçdaroğlu olsa bile Türkiye 'nin menfaatlerine yönelik dış politika uygularsanız sizi yalnızlaştırırlar. '40 senedir 1974 'deki Kıbrıs Barış Harekatı 'nın siyaseten bir çözümü yok.

40 senedir bizi yalnızlaştırıyorlar. AK Parti'mi iktidarda 40 senedir? AB neden Kıbrıs konusunda bizi yalnızlaştırıyor? Sen Kıbrıs 'taki haklarını korumaya kalkmışsın ve orada bir Türk devleti kurulmuş adam bunu hazmedemiyor.

AB hem bizi üye yapmaya çalışıyor hem de tek taraflı olarak Rumları Kıbrıs 'ın temsilcileri olarak üye yapıyor. Bu bir genel kural; siz Türkiye 'nin milli menfaatlerini gözetirseniz sizi yalnızlaştırırlar” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
25 Ağustos 2013 Pazar günü yayınlandı