Hüseyin Gülerce ilk kez bu kadar sert konuştu

Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce'nin Yeni Şafak gazetesine verdiği röportaj ardından Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak'tan hakaret dolu açıklamalar gelmişti. Gülerce, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ortak Akıl programında Albayarak'a cevap verdi.
Ortak Akıl Hüseyin Gülerce Nurullah Albayrak Fethullah Gülen 


“GÜLEN'İN TETİKÇİLİĞİNİ Mİ YAPIYOR?”
Hedef gösterildiğini söyleyen Hüseyin Gülerce, “Bana haince iftira atıyor demekle suç işlemiş oluyor. Bu ifadesi ile avukatlık mı yapıyor, Fethullah Gülen'e tetikçilik mi yapıyor anlayamadım.” dedi.

“GÜLEN BAŞKANLIK SİSTEMİNİ DESTEKLİYOR”

Albayrak'ın iftira iddiaları üzerine konuşan Gülerce, “Hiçbir iftira yok. Bir tane örnek vereceksin Sayın Albayrak. Ben kimsenin yandaşı olmadım. Türkiye'nin geleceği için başkanlık sistemini rahmetli Özal döneminden beri destekleyen bir insanım. Zaman gazetesinde yazdığım bütün yazılarda da başkanlık sistemini destekledim. Gülen de destekliyor. Kitapları ortada. Başkanlık sistemini desteklemek neden Tayyip Bey'e yandaşlık olsun” şeklinde konuştu.

“BRE İNSAFSIZLAR”
Sözlerinin devamında “Zaman gazetesi yöneticilerinin kulakları çınlasın” diyen Gülerce, gazetenin yaftalama üzerine çekilen reklamını hatırlattı. “Neden beni yaftalıyorsunuz?” diye soran Gülerce, “Beni itibarsızlaştırmaya çalışırken neden Demirtaş'ı parlatıyorsunuz? Bre insafsızlar hani fikir hürriyeti vardı?” ifadesini kullandı.
Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
10 Mayıs 2015 Pazar günü yayınlandı