Fikri Işık: Ülkeyi tekrar IMF'ye teslim edecekler

Fikri Işık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'tüm emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye' vaadini noterden onaylatmasını da eleştirdi.
Türkiye Kemal Derviş Fikri Işık Kemal Kılıçdaroğlu 


Fikri Işık 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gitti noterden bir kağıt getirdi fakat o belge milletin kendisine olan güvensizliğinin bir belgesi oldu' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun orada önemli bir şey daha yaptığını söyleyen Fikri Işık 'Noterden kağıdı getirdi iki maaş ikramiye vereceğim gibi bir şey söyledi ama arkasından da Kemal Derviş'i getiriceğim dedi. Onun da anlamı ülkeyi tekrar IMF'ye teslim edeceğim anlamına gelir. Dolayısıyla bizim öyle bir şeyimiz yok. Türkiye'yi ne IMF'ye teslim ederiz ne de yarın tutamayacağımız bir söz veririz ne de ülkenin geleceğini ipotek altına alacak bir karar imza atmayız' dedi.

Fikri Işık 'Sayın Başbakanımızın emeklilerle ilgili açıkladığı paket gelir eşitsizliğini düzeltmeye yönelik bir pakettir daha az geliri olan emeklimizi koruyan bir pakettir ama aynı zamanda da iç piyasaya yönelik pazarı hareketlendirecek ekonominin çarklarını döndürecek önemli bir teşviktir' ifadelerini kullandı.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
2 Nisan 2015 Perşembe günü yayınlandı