Erdoğan'a 'Diriliş' sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.
Bahreyn Cumhurbaşkanı Milli İstihbarat Teşkilatı Recep Tayyip Erdoğan 


Sakhir Sarayı'nda basına kapalı gerçekleşen yemeğe, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Sözcüsü İbrahim Kalın ile Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

KABE ÖRTÜSÜNÜ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Al Halife, akşam yemeğine geçişleri sırasında bir süre sohbet etti. Sohbet sırasında Al Halife, Erdoğan'a sarayın duvarında bulunan Kabe örtüsünü gösterdi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SÜRPRİZİ

Bahreyn'de Cumhurbaşkanı Erdoğan onuruna verilen yemekte 'Diriliş Ertuğrul' sürprizi yaşandı. O anları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafçısı Yasin Bülbül, sosyal medya hesabından paylaştı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
13 Şubat 2017 Pazartesi günü yayınlandı