Egemen Bağış Görevini Mevlüt Çavuşoğluna Devretti

Dışişleri Bakanı görevini Mevlüt Çavuşoğlu ' na devreden Bağış, “Safları sıklaştırmamız gerektiğinin farkındayız. Partimin neferi olarak hizmete devam edeceğim” dedi. Çavuşoğlu, AB kaptanlığını üstlenmenin gururunu yaşadığını söyledi.
Egemen Bağış Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı Devir Teslim 




Egemen Bağış, ' Herkes şunu bilsin ki, AK Parti büyük bir ailedir. Bu ailenin içine fitne sokmak isteyen, bu aileyi bölmek isteyen mihraklar hep oldu. Bizim AK Parti ve Sayın Başbakanımızla yol arkadaşlığımız pazara kadar değil, mezara kadar. İçinden geçtiğimiz şu zorlu süreçte saflarımızı çok daha sıklaştırmamız gerekiyor. Bu yüzden, inanın bana hiçbir burukluk yaşamadan, büyük bir gönül rahatlığıyla bu görevi Mevlüt kardeşliğime devretmekten onur duyuyorum. ' ifadelerini kullandı.



Mevlüt Çavuşoğlu Hakkında
Mevlüt Çavuşoğlu, 5 Şubat 1968 Alanya doğumludur. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden Uluslararası İlişkiler lisans derecesi alan Çavuşoğlu, 1991 yılında New York Long Island Üniversitesi'nde ekonomi alanında yüksek lisansını ve 1993'te Ankara Üniversitesi Avrupa Topluluğu Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde “Avrupa Birliği Uzmanlığı Programı”nı tamamlamıştır. 1993 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Böl...
devamı
26 Aralık 2013 Perşembe günü yayınlandı