Devlet Bahçeli: 'MHP olarak 15 Temmuz ihanetinin yaşandığı ilk andan itibaren duruşumuzu çok net bir şekilde ortaya koyduk'

Bahçeli açıklama

( OSMANİYE -1) Devlet Bahçeli: "MHP olarak 15 Temmuz ihanetinin yaşandığı ilk andan itibaren duruşumuzu çok net bir şekilde ortaya koyduk" OSMANİYE
İşgal Girişimi Zillet Darbe Girişimi Hükümet Teröristler 


- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Devlet Bahçeli Altgeçidi Temel Atma ve Masal Park Açılışı nedeniyle düzenlenen törene katıldı.
Bahçeli yaptığı konuşmada, "Osmaniye yeni bir zafere var mı? Bu coşku zaferin müjdesidir. Eceli gelen tilki, dağda kurt ararmış. İşte bozkurtlar buradadır. Geleceğin büyük Türkiyesi milli ve ahlaki uzlaşma ile kurulacaktır. İşte Cebelibereket, işte bilenmiş cesaret" diye konuştu.
15 Temmuz 2016'da FETÖ ile ile kanlı bir darbe girişimi yaşandığını ifade eden Bahçeli, "Gözü dönmüş teröristler Türk milletini hedef almışlardı. Bu darbe ve işgal girişimi ile demokrasimizin budanması hedeflendi. Aziz milletimiz bu zillete boyun eğmedi. Osmaniye bu hıyanete 'tamam' demedi. Türk milleti canını siper etti, kutsal vatanını damla damla akan kanları ile savundu. MHP olarak 15 Temmuz ihanetinin yaşandığı ilk andan itibaren duruşumuzu çok net bir şekilde ortaya koyduk. Demokrasiden, ülkeden, vatandan, devletten ve seçilmiş meşru hükümetten yana tavır aldık. Muazzam bir duruş gösterdik" diye konuştu.

14 Ocak 2018 Pazar günü yayınlandı