Devlet Bahçeli'den CHP'ye çok sert eleştiri!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da katıldığı partililerle bayramlaşma töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP'nin tezkereye 'evet' demesi üzerine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi.
Milliyetçilik Chp Mhp Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu 


Bahçeli, “CHP ile MHP arasında bir milliyetçilik yarışına CHP'nin girmesi çok doğru olmaz. Onlar gele gele en son ulusalcılıkta kalırlar. Bir türlü milliyetçi olmak şansları da gözükmemektedir' ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 'Kobani düşerse Ankara düşer' sözleriyle ilgili olarak da 'Bu kadar saçma bir söz olamaz' dedi.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
6 Ekim 2014 Pazartesi günü yayınlandı