Devlet Bahçeli: AKP tek alternatif parti değil!

Devlet Bahçeli mahalli dare seçimleri öncesi partililere seslendi. Bahçeli AKP'nin tek alternatif parti olmadığının bilinmesi gerektiğinin altını çizdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Mahalli İdareler Mhp Ak Parti Devlet Bahçeli 


Bahçeli ' AKP'ye gerekli dersi vermek. AKP'lilerin kendilerine çeki düzen vermeleri için bir fırsat tanımak. AKP'den kurtuluşun yine millet iradesinden işaret almak. ' Alternatifimiz yoktur ' diyen o kafalara millet iradesiyle cevap olarak ' Alternatifim var ' oda MHP'dir diyerek. İşte MHP böyle bir anlayışla mahalli idarelere bakmakadır ve böyle sonuç almak istemektedir. Buda en tabi hakkımız olsa gerektir. ' dedi.


Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
22 Aralık 2009 Salı günü yayınlandı