Davutoğlu Bursa mitinginde konuştu

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;
Başbakan Türkiye Allah Ahmet Davutoğlu 


- Kardeşi kardeşe kırdıramayacaksınız. Biz biriz, birlikteyiz, kardeşiz biz. Terör bizi yıldıramaz. 1 Kasım'da siz karar vereceksiniz. Ne olursa olsun bizi bu millete hizmetten alıkoyamazlar. Millet size emanet. Bu ülkenin meselelerini gelip bu meydanlardan anlatmaktan hiç vazgeçmeyeceğiz.

ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK

- Türkiye artık onların serbestçe at oynattıkları ülke değil meydanı onlara bırakmayız milletin boynunu yere eğdirmelerine asla izin vermeyiz. Bu millet gerekirse bağrına taş basar ama çıktığı yoldan geri dönmez. Terör odaklarının vahşi yüzünü gösterdiği bu günlerde milletçe yaralandık. İnsanlarımız alçakça şehit edildiler terör insanlarımızı canlarımızı bizden aldı yetmedi Ankara'da 99 insanı bizden aldı. Acımız büyük Allah hepsine rahmet eylesin milletimize sabır versin yararlılara şifalar diliyorum. Bu taziye bir siyasi partinin taziyesi değildir.

'TERÖR TERÖRDÜR, İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ'

Kim menfaat için insanın hayatı ile oynuyorsa biz onu lanetliyoruz. Her terör odağını lanetliyoruz. Alfabenin hangi harfini kullanıyor olurlarsa olsunlar terör odaklarını lanetliyoruz. Terörün tam karşısında bütün renklerimizle birbirimize kenetleniyoruz. Biz kim terör yapıyorsa karşı durduk. Terör terördür iyisi kötüsü olmaz. Kim tersini söylüyorsa bu teröre destek vermektir. Biz hepsine birlikte karşı çıkıyoruz. Terör odaklarını topluca lanetliyoruz.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
16 Ekim 2015 Cuma günü yayınlandı