Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye, ülkenin en eski partisinin, iradesini terör örgütünün güdümündeki yapılara teslim edişinin trajik hikayesini seyrediyor' - ANKARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, ülkenin en eski partisinin, iradesini terör örgütünün güdümündeki yapılara teslim edişinin trajik hikayesini seyrediyor" - ANKARA - AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.
(7)Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bekamızla doğrudan ilgili en kritik noktada dahi ülkemizin cari politikalarının tam zıddı yönünde girişimde bulunanlar çıkabiliyor. Türkiye, kendi iddiasıyla bu ülkenin en eski partisinin, siyaset üretemediği için iradesini terör örgütünün güdümündeki yapılara teslim edişinin trajik hikayesini seyrediyor."Erdoğan: "Amacımız Fırat'ın doğusunu da, altını çiziyorum, barış pınarlarıyla sulamaktır."
Politika Kabil Terör Örgütü Pınarlar 

5 Ekim 2019 Cumartesi günü yayınlandı